Landini by argo tractors

Landini voert de volgende series
Rex F MultiFarm 60 series
REX F TECHNO T2 MULTIFARM T2 en T3 60 serie T0
60 series T2 PowerFarm T0 PowerFarm
60 serie T2 POWERFARM T0 POWERFARM
     


unnen met verschillende aandrukrollen worden uitgerust, zowel van rubber als van RVS, of een open rol. Tevens kan elk element worden uitgerust met een tussendrukrol voor het nog beter aandrukken van de grond. Ook bij tussendrukrollen zijn verschillende uitvoeringen mogelijk.
  • Ook kunnen verschillende uitvoeringen zaaikouters worden toegepast, zoals het standaard enkele kouter, het dubbele kouter of eventueel een bandzaaikouter, wat over een breedte van 3 – 7 cm zaait.
  • Machines met grotere werkbreedtes zijn vaak uitgevoerd met een hydraulisch, parallel opklapbaar frame, wat zeer robuust gebouwd is en tevens zorgt dat de elementen in opgeklapte stand altijd helemaal parallel omhoog staan. Bij grotere werkbreedtes wordt ook steeds vaker het starre, zeer robuuste “Quebec” frame toegepast.

Wie zijn wij?

Argi is een belangrijke Nederlandse importeur van verreikers en van landbouwwerktuigen.
Betrokkenheid, service en kwaliteit zijn de kernbegrippen van de organisatie. Werken vanuit de gebruikers van de machines.
Samen met de dealer een product aanbieden dat past binnen uw investeringsplan. Onze dealers zien wij als uiterst belangrijke schakel tussen u als klant en wij als importeur. Zij zijn kundig, bieden service en gaan voor de gewenste kwaliteit en een optimaal resultaat. U vindt ze op de desbetreffende pagina.