logo

Vierkante balenpers Model 3690
 
De Gallignani-balenpers, model 3690 doet qua specificaties niet onder bij de grotere 5690 series maar is vooral lichter in gewicht, is kleiner en daarmee wendbaarder. Dankzij hun unieke eigenschappen kunnen ze worden gebruikt op zeer steile of zeer zachte terreinen, zoals op dijken of op moerasachtige perselen. Vanwege de beperkte transportbreedte zijn ze veilig op de veelal smalle landweggetjes. Gallignani toont hiermee hun bijna 100 jarige ervaring. Vele accessoires zijn leverbaar, afhankelijk van de situaties, zoals b.v. hydraulisch heffen van de pick-up, een hydraulische disselverstelling tot zelfs electronische vochtigheids meting met draagbaar display.
ITR14.21T
    download PDF  
specs


Wie zijn wij?

Argi is Benelux importeur van Argo Tractors, Agricola zaaitechniek, Celli grondbewerking, ITRunner haakarmsystemen en Willemsen CCM molens.
Betrokkenheid, service en kwaliteit zijn de kernbegrippen van de organisatie. Werken vanuit de gebruikers van de machines.
Onze dealers zien wij als uiterst belangrijke schakel tussen u als klant en wij als importeur. Zij zijn kundig, bieden service en gaan voor
de gewenste kwaliteit en een optimaal resultaat.
Graag denken we met u mee om u de juiste machine voor uw situatie te kunnen adviseren! U vindt ze op de desbetreffende pagina.