logo

Vierkante balenpers Model 5690
 
De Gallignani 5690-balenpersen bieden een van de meest uitgekiende oplossingen op het gebied van productiviteit, robuustheid en manoeuvreerbaarheid onder alle werkomstandigheden.
Deze machines zijn speciaal ontworpen voor gebruik op grote velden bij professionele gebruikers, loonwerkers.
De afmetingen van de pers maken wegtransport mogelijk zonder speciale vergunningen. Het assortiment van 5690 balenpersen is een van de grootste successen van het bedrijf Gallignani sinds vele jaren, dankzij een uitstekende combinatie van prestaties en technische oplossingen en ongeƫvenaarde duurzaamheid. De standaardmachines zijn al rijk aan bruikbare functies. Daar bovenop is een ruime keuze aan opties beschikbaar, zoals het centrale smeersysteem voor de knopers, de elektrische balenteller, de hydraulische pick-up lift en de mechanische of hydraulisch verstelbare dissels. De machines kunnen zelfs worden uitgerust met een vochtigheidssensor met draagbaar display om constant de omstandigheden in het perskanaal in de gaten te houden.
ITR14.21T
    download PDF  
specs


Wie zijn wij?

Argi is Benelux importeur van Argo Tractors, Agricola zaaitechniek, Celli grondbewerking, ITRunner haakarmsystemen en Willemsen CCM molens.
Betrokkenheid, service en kwaliteit zijn de kernbegrippen van de organisatie. Werken vanuit de gebruikers van de machines.
Onze dealers zien wij als uiterst belangrijke schakel tussen u als klant en wij als importeur. Zij zijn kundig, bieden service en gaan voor
de gewenste kwaliteit en een optimaal resultaat.
Graag denken we met u mee om u de juiste machine voor uw situatie te kunnen adviseren! U vindt ze op de desbetreffende pagina.