logo

Vierkante balenpers Model 5690EXL
 
De Gallignani-balenpers 5690 EXL is een machine die is ontworpen om altijd de maximale aan veelzijdigheid te garanderen. Alle soorten gewassen, hoogste productiviteit in de meest uiteenlopende werkomgevingen zijn de uitdaging voor de 5690EXL. Niet-gekeerde producten of zeer grote zwaden of zeer lange producten kunnen worden probleemloos worden verwerkt.
Het perskanaal is vergelijkbaar met die van de 5690S. De 1,93 m brede pick-up met 6 tandendragers en 156 tanden biedt de hoogst mogelijke opraapsnelheid. De 3 vorken met juiste onderlinge timing brengen het gewas met meest mogelijke efficiƫntie in het perskanaal. Het resultaat is een verbluffende combinatie van prestaties en productiviteit.
ITR14.21T
    download PDF
specs


Wie zijn wij?

Argi is Benelux importeur van Argo Tractors, Agricola zaaitechniek, Celli grondbewerking, ITRunner haakarmsystemen en Willemsen CCM molens.
Betrokkenheid, service en kwaliteit zijn de kernbegrippen van de organisatie. Werken vanuit de gebruikers van de machines.
Onze dealers zien wij als uiterst belangrijke schakel tussen u als klant en wij als importeur. Zij zijn kundig, bieden service en gaan voor
de gewenste kwaliteit en een optimaal resultaat.
Graag denken we met u mee om u de juiste machine voor uw situatie te kunnen adviseren! U vindt ze op de desbetreffende pagina.