logo

Vierkante balenpers Model 6000
 
Het 6000-serie balenpersen staat bovenaan in de Gallignani-reeks qua robuustheid, baaldichtheid en productiviteit. Deze persen zijn voornamelijk ontwikkeld voor professionele gebruikers die zonder compromissen de hoogste prestaties willen bereiken.
Deze modellen worden uitgerust met "extra grote" pick-ups of perskanalen met hoge dichtheid, voor degenen die de zwaarste balen willen maken.
De 6000-balenpersmodellen worden aangeboden met een groot aantal standaard accessoires. Toepassing van hoog kwalitative cardanassen en tandwielaandrijvingen om altijd de perfecte synchronisatie te behouden tussen de invoervorken, het persblok en de knopers. De dwarsinvoer dat gebruik maakt van twee vorken heeft tevens een vijzeltransporteur om een constante aanvoer van het product in het perskanaal te garanderen.
Gallignani toont hiermee haar bijna 100 jarige ervaring.
Vele accessoires zijn leverbaar, afhankelijk van de situaties, zoals b.v. hydraulisch heffen van de pick-up, een hydraulische disselverstelling tot zelfs electronische vochtigheids meting in het perskanaal.
ITR14.21T
    download PDF  
specs

 

 


Wie zijn wij?

Argi is Benelux importeur van Argo Tractors, Agricola zaaitechniek, Celli grondbewerking, ITRunner haakarmsystemen en Willemsen CCM molens.
Betrokkenheid, service en kwaliteit zijn de kernbegrippen van de organisatie. Werken vanuit de gebruikers van de machines.
Onze dealers zien wij als uiterst belangrijke schakel tussen u als klant en wij als importeur. Zij zijn kundig, bieden service en gaan voor
de gewenste kwaliteit en een optimaal resultaat.
Graag denken we met u mee om u de juiste machine voor uw situatie te kunnen adviseren! U vindt ze op de desbetreffende pagina.