logo

Vierkanten balen persen voor kleine pakken


folder download catalogus

Gallignani stelt zich als doel om productieve, betrouwbare en duurzame machines te ontwikkelen die onze boeren en loonwerkers tot grote tevredenheid en productiviteit late werken. Om dit doel te bereiken gebruikt Gallignani een zeer eenvoudige methode:
Aandachtig luisteren naar de feedback en de aanbevelingen van al onze klanten en analyseren ze met de grootste aandacht.
Continu investeren in de training en opleiding van onze ingenieurs en ontwerpers, en we laten ze altijd werken met de modernste programma’s.
Constant bestuderen van de dynamiek in de markt om zeer snel elke nieuwe behoefte in te spelen.
Projecten ontwikkelen met zorg en professionaliteit, en we besteden veel aandacht voor alle functionele en betrouwbaarheidstests.
Met uiterste zorg kiezen van leveranciers en industriƫle partners.
Alleen nieuwe producten lanceren als je zeker bent dat ze klaar zijn, tot volle tevredenheid van klanten.
Indien nodig snel en accuraat reageren op elk probleem van elke klant.

 

 

Moderne en geavanceerde producten kunnen alleen met behulp van computers worden ontwikkeld.
Gallignani-ontwerpers en -ingenieurs gebruiken al vele jaren CAD-, FEM- en PDM-systemen en zijn altijd op de hoogte van de meest innovatieve instrumenten.
Veldtesten zijn een cruciale methode om de robuustheid en betrouwbaarheid van de machines te garanderen. Alvorens de productielijn op te gaan, wordt elk nieuw model getest in de meest extreme omstandigheden en door onze meest veeleisende boeren. Dit beschouwen we als echte partners van ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam.
Elke Gallignani-machine is met de grootste zorg gebouwd door zeer gespecialiseerd en bekwaam personeel.
Elk onderdeel is alleen gemaakt met behulp van de beste materialen en de modernste technieken De montage van elk onderdeel volgt duidelijke en precieze instructies en elke machine is gedurende het gehele productieproces getest op kwaliteit.
Elke Gallignani-machine moet vele jaren hard werken. In geval van onverwachte gebeurtenissen staat een serviceteam staat altijd klaar om te reageren met de hoogste snelheid. Argi maakt daarvoor gebruik van goed uitgeruste dealers.
Werken met het enige doel van totale klanttevredenheid.

 

Wie zijn wij?

Argi is Benelux importeur van Argo Tractors, Agricola zaaitechniek, Celli grondbewerking en Willemsen CCM molens.
Betrokkenheid, service en kwaliteit zijn de kernbegrippen van de organisatie. Werken vanuit de gebruikers van de machines.
Onze dealers zien wij als uiterst belangrijke schakel tussen u als klant en wij als importeur. Zij zijn kundig, bieden service en gaan voor
de gewenste kwaliteit en een optimaal resultaat.
Graag denken we met u mee om u de juiste machine voor uw situatie te kunnen adviseren!