ITRunner

Programma met knikarm        
             
ITR14.21T
bekijk slide show         download PDF  
ITR14.21T  
   

Haakarm carriers

ITRunner is één van 's werelds grootste fabrikanten van haakarm systemen. Deze worden in vele uitvoeringen gebouwd voor vele toepassingen. Speciaal zijn daarin de laadarm op een getrokken carrier. In de landbouw wint deze steeds meer terrein en wordt door vele bedrijven benut. Niet alleen de details van de laadarm zullen u interesseren maar ook doordachte constructie van de carrier. Daarom, geen plaatjes kijken, maar aanschouw met eigen ogen alle geraffineerde details van dit merk in de praktijk.
 


Wie zijn wij?

Argi is Benelux importeur van Argo Tractors, Agricola zaaitechniek, Celli grondbewerking, ITRunner haakarmsystemen en Willemsen CCM molens.
Betrokkenheid, service en kwaliteit zijn de kernbegrippen van de organisatie. Werken vanuit de gebruikers van de machines.
Onze dealers zien wij als uiterst belangrijke schakel tussen u als klant en wij als importeur. Zij zijn kundig, bieden service en gaan voor
de gewenste kwaliteit en een optimaal resultaat.
Graag denken we met u mee om u de juiste machine voor uw situatie te kunnen adviseren! U vindt ze op de desbetreffende pagina.