De nieuwe X7.6: pure technologie en productiviteit
 
De nieuwe X7.6-serie is speciaal ontworpen om te kunnen voldoen aan de wensen meest veeleisende moderne landbouwers en loonwerkers. Jij dus. Geïnspireerd door het automotive-design, heeft de nieuwe X7.6 serie agressievere lijnen en een ruime cabine met eenvoudige, ergonomisch geplaatste bedieningselementen voor eenvoudige en gemakkelijke bediening. Het cabinedak is volledig gerestyled en de
12 werklampen zijn opnieuw gepositioneerd om volledig zicht rondom te bieden voor gebruik in het donker. De motorkap is ook opnieuw ontworpen met een meer gestroomlijnde, agressieve look en die de zichtbaarheid aan de voorkant verbetert.
     
Download brochure Foto Gallery Bekijk de video
     

 
Traktie, wendbaarheid en comfort op alle fronten
 
Motor (cc)
6,7 / 6
Vermogen (pk)
210 / 225 / 240
Transmissie
VT-Drive
continue variabele transmissie
  Met de motor in een chassis geplaatst en de robuuste vooras met onafhankelijke wielen, is de X7.6 de tractor die meer vermogen overbrengt op de grond dan soortgenoten in zijn klasse. De X7.6 biedt uitstekende tractie en uitstekende manoeuvreerbaarheid en zorgt voor optimale grip en stabiliteit voor superieur rijcomfort in het veld en op de weg. De vooras is uitgerust met een volledig hydraulisch sperdifferentieel en een elektro-hydraulische inschakelbare vierwielaandrijving die zorgt voor maximale efficiëntie en veiligheid op alle terreinen. Natte achterasremmen met meerdere schijven en hoge capaciteit zorgen voor een veilige, gecontroleerde remkracht. Ook tijdens het remmen wordt de vierwielaandrijving automatisch ingeschakeld, die op zijn beurt de vooras remt voor efficiënt remmen op alle vier de wielen. Alle X7.6-tractoren zijn uitgerust met een systeem voor het versterken van het remvermogen (boost). Dit zorgt voor minder inspanning van de chauffeur en versterkt de rijnauwkeurigheid.  
     
  Premiere Cab: je nieuwe first class kantoor  
 

 

 

 

De Premiere Cab is een nieuw concept met vier stijlen met naar achteren scharnierende deuren die onbelemmerd zicht in alle richtingen bieden, waardoor je volledig zicht hebt op dode hoeken zonder op je stoel te hoeven draaien. De cabine staat onder druk om een schone, stofvrije omgeving te waarborgen. Het zeer efficiënte geluidsisolatiesysteem zorgt voor een geluidsniveau in de cabine van slechts 70 dB. Maximaal comfort. De optionele elektro-hydraulische semi-actieve cabinevering verhoogt het comfort in je werkplek nog verder. Brede, goed uit elkaar geplaatste opstaptreden zorgen ervoor dat je gemakkelijk in en uit de cabine kan stappen, terwijl de buddyseat netjes kan worden weg geklapt voor gemakkelijkere en veiligere instap. Het interieur van de cabine heeft een auto-achtige pasvorm en afwerking met gemakkelijk schoon te maken, zacht aanvoelende materialen. Het instrumentenpaneel en het stuur kunnen elektrisch in hoek en diepte worden versteld voor een ideale zithouding. De alcantara draaistoel met dynamische luchtvering en volautomatische hoogteverstelling is voorzien van zowel verwarming als ventilatie voor ultiem rijcomfort. De multifunctionele rechterarmsteun biedt plaats aan de belangrijkste bedieningselementen van de tractor die op een eenvoudige en logische manier zijn gerangschikt. Het ergonomisch ontworpen multifunctionele bedieningspaneel biedt gemakkelijke en intuïtieve bediening van de belangrijkste tractorfuncties mogelijk. In de armleuning is een DSM 12-inch touchscreen-monitor geïntegreerd met eenvoudige tabletachtige afbeeldingen waarmee je de instellingen van de tractor snel kan beheren en aanpassen. De nieuwe Premier Cab biedt ook extra nieuwe functies, zoals voor- en achteruitkijkcamera's en het intuïtieve MyHMF-menu voor automatisch kopakker management. De standaarduitrusting van de Premiere Cab omvat een gekoeld opbergvak in de cabine en een flessenhouder, 12 V-aansluitingen voor het opladen van mobiele apparaten, een interne spiegel en een transparant dakluik dat open kan voor extra zicht bij voorladerwerk. De zeer efficiënte automatische klimaatregeling, geïntegreerd in het cabinedak, handhaaft de gewenste temperatuur in de cabine, ongeacht de weersomstandigheden buiten.  

enige

New Beta Power

Fuel Efficiency:

pure trekkracht in het veld

 

De X7.6-reeks wordt aangedreven door de nieuwe Beta Power Fuel Efficiency 6.7L zescilinder turbomotoren met multivalve-technologie en een elektronisch common-rail-injectiesysteem. De motoren zijn geplaatst in een robuust chassis dat de geluids- en trillingsniveaus in de cabine helpt verminderen. De motorkoeling wordt verzekerd door een elektronisch geregelde viscotronic-ventilator, die standaard is op de hele serie. Deze oplossing verbetert de koelefficiëntie en verlaagt het brandstofverbruik en het geluidsniveau. De nieuwe Beta Power Fuel Efficiency die de X7.6-serie aandrijft, zijn geavanceerde motoren die zijn ontworpen om je eenvoud en functionaliteit te bieden zonder in te leveren op prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze zijn voorzien van het Power Plus-systeem dat het motorvermogen elektronisch aanpast aan wisselende belasting en omstandigheden. Tijdens transport of aftakaswerkzaamheden levert de Power Plus automatisch 10 pk extra om zware omstandigheden en zware lasten aan te kunnen met behoud van snelheid en productiviteit. Met de Power Plus leveren de X7.6-tractoren maximale vermogens van 210, 225 en 240 pk.

  X7.621 VT-Drive X7.623 VT-Drive X7.624 VT-Drive
FABRIKANT - MERK FPT - Beta Power
Fuel Efficiency
FPT - Beta Power
Fuel Efficiency
FPT - Beta Power
Fuel Efficiency
NOMINAAL VERMOGEN MET POWER PLUS 194/143 205/151 219/161
MAXIMAAL VERMOGEN MET POWER PLUS 210/155 225/166 240/176
MAXIMAAL KOPPEL MET POWER PLUS 810 (860 904 (921) 966 (983
KOPPELSTIJGING ZONDER POWER PLUS 36% (41%) 36% (41%) 36% (41%)
AANTAL CILINDERS / SLAGVOLUME / AANTAL KLEPPEN 6 / 6,7 / 24 6 / 6,7 / 24 6 / 6,7 / 24
TANKINHOUD ADBLUE 52 52 52
INHOUD BRANDSTOFTANK 350 350 350

transmission

VT-Drive, Continu variabele transmissie

Een krachtige en veelzijdige reeks trtactoren zoals de X7.6 moet in staat zijn om allerlei taken en veldomstandigheden aan te kunnen. De continu variabele transmissie “VT-Drive” is ontworpen om alle veelzijdigheid en flexibiliteit te garanderen die de moderne landbouw vereist. Door een krachtige motor te combineren met een VT-Drive viertraps continu variabele transmissie met vier planetaire tandwieloverbrengingen met olie gekoelde koppelingen, zorgt de X7.6 voor een snelle acceleratie en een uitstekend reactievermogen, waardoor het werk gemakkelijker en efficiënter wordt. De VT-Drive-transmissie biedt vier snelheidsbereiken met snelheden van 40 m/uur tot 50 km/uur. Maximale productiviteit bij elke toepassing. De McCormick VT-Drive-transmissie met zijn viertraps-technologie zet een nieuwe maatstaf op het gebied van continu variabele transmissies. Het gebruik van een viertraps in plaats van de gebruikelijke tweetraps CVT-transmissie biedt jou echte voordelen als landbouwer of loonwerker, op zoek zijn naar multifunctionele trekkers die maximale productiviteit kunnen garanderen, ongeacht de taak of de veldomstandigheden. Deze transmissie biedt vier snelheidsbereiken om aan verschillende bedrijfseisen te voldoen:

------ Range 1 Kruip: 0,5 - 3 km/uur

------ Range 2 Veld 1: 0,5 - 12 km/uur

------ Range 3 Veld 2: 0,5 - 21 km/uur

------ Range 4 Transport: 0,5 - 40 of 50 km/uur

De VT-DRIVE-transmissie heeft vier bedrijfsmodi:

  1. Auto Modus - De elektronische regeleenheid regelt het motortoerental en de overbrengingsverhouding, op basis van de instellingen van de potentiometer, om de vereiste snelheid te bereiken.
  2. Mandmatige Modus - Je stelt zelf het motortoerental in met behulp van het handgas. De elektronische unit regelt de overbrengingsverhouding om de vereiste snelheid te bereiken.
  3. Aftakas Modus - Je stelt het motortoerental in met behulp van het handgas. De elektronische unit regelt de overbrengingsverhouding om de vereiste snelheid te bereiken, met voorrang op het aftakastoerental.
  4. Cruise Modus - Jij kiest de rijsnelheid van de tractor. De rijsnelheid blijft constant.
   
looktrue

 

De X7.6 weet hoe hij jouw productiviteit kan opkrikken

 

De tractoren uit de X7.6-serie zijn voorzien van een hydraulisch systeem met closed-center pomp met variabele opbrengst. Dit betekent dat de pomp altijd precies de hoeveelheid olie afgeeft die het systeem nodig heeft, waardoor onnodig energieverbruik wordt voorkomen. Het systeem levert tot 160 l / min aan de hefinrichting en regelventielen, waardoor alle hydraulische functies gelijktijdig bediend kunnen worden. Het hydraulische systeem omvat ook een stuurpomp met een opbrengst van 44 l / min.
De X7.6-serie is ontworpen om onder verschillende omstandigheden te werken met zware, veeleisende werktuigen. De aftakas biedt vier snelheden: 1000, 1000 Eco, 540 en 540 Eco omw/min. en het ontwerp van de aandrijflijn zorgt voor minimaal vermogensverlies en dus maximale productiviteit. Een elektro-hydraulisch bediende koppeling maakt een soepele en gemoduleerde inschakeling van de aftakas mogelijk en zorgt voor het soepel aanlopen van het werktuig. De X7.6-serie is uitgerust met het Power Plus-systeem, dat automatisch het beschikbare vermogen vergroot wanneer de aftakas ingeschakeld is. Hierdoor houdt de motor een constant vermogen vast terwijl de belasting varieert, waardoor een optimaal gebruik van de aftakas mogelijk is voor verbeterde prestaties en productiviteit. De hefinrichting is uitgerust met trekkrachtmeting op de onderste hefarmen voor nauwkeurige diepteregeling van het werktuig. De hefinrichting biedt een maximaal hefvermogen van 9300 kg.

   

Afmetingen en gewichten
  X7.621 VT-Drive X7.623 VT-Drive X7.624 VT Drive
Max. lengte incl frontgewichten / Max. spoorbreedte 5360 / 2550
gemeten op banden
600/-60R30 - 710/60R42

5360 / 2550
gemeten op banden
600/-60R30 - 710/60R42

5360 / 2550
gemeten op banden
600/-60R30 - 710/60R42

Terrein gewicht - gemeten met gemiddelde specificaties 8300 8300 8300
Totaal toelaatbaar terreingewicht 13000 13000 13000
     
 

Wie zijn wij?

Argi is Benelux importeur van Argo Tractors, Agricola zaaitechniek, Celli grondbewerking, Sigma4 frontladers en Willemsen CCM molens. Betrokkenheid, service en kwaliteit zijn de kernbegrippen van de organisatie. Werken vanuit de gebruikers van de machines. Onze dealers zien wij als uiterst belangrijke schakel tussen u als klant en wij als importeur. Zij zijn kundig, bieden service en gaan voor de gewenste kwaliteit en een optimaal resultaat. Graag denken we met u mee om u de juiste machine voor uw situatie te kunnen adviseren!