Argo Tractors


Het historische merk, vaandeldrager van de "Made in Italy" -concept. Landini is bekend in de hele wereld, met een dominante positie in het Middellandse-Zeegebied, in Midden-Europa en in de opkomende landen. Opgericht in 1884, is Landini nu bekend om zijn betrouwbare, robuust gebouwde producten, resultaat van ervaring en van een lange traditie die het fundament vormen waarop het huidige innovatieproces is gebaseerd. Het merk Landini is in de loop der jaren gegroeid en heeft de toekomst geconfronteerd met grote dynamiek en een vooruitziende visie voor concrete oplossingen voor de agrarische wereld. Met hun agressieve look, moderne styling en baanbrekende technologie├źn, blinken Landini tractoren nu in alle macht -tussen haakjes- uit. Ze zijn ontworpen voor specialistische toepassingen in wijngaarden of boomgaarden, crawler modellen of voor het open veldwerk met vermogens tot 230 PK.

Lees meer...


Een merk van wereldfaam en een historische naam in Engels sprekende landen. McCormick is zeer populair in Noord-Europa en Centraal-Noord-Amerika, waar het werd opgericht in 1831. McCormick is altijd erkend door de markt door zijn hoge kwaliteit bouw en geavanceerde technologie, eigenschappen die dit trekkermerk ideaal maken voor de meest veeleisende en professionele gebruikers. McCormick produceert nu een uitgebreid assortiment dat past bij een markt die vooral gericht is op machines voor de veldwerk, met name high-level technologie.

Lees meer...


Ditmerk is met name bedoeld voor specialistische en niche markt. Valpadana beschikt over baanbrekende en exclusieve technische kenmerken. Uitermate geschikt voor de landbouw en grondbewerkingsdoeleinden.

Lees meer...

Wie zijn wij?

Argi is Benelux importeur van Argo Tractors, Agricola zaaitechniek, Celli grondbewerking en Willemsen CCM molens.
Betrokkenheid, service en kwaliteit zijn de kernbegrippen van de organisatie. Werken vanuit de gebruikers van de machines.
Onze dealers zien wij als uiterst belangrijke schakel tussen u als klant en wij als importeur. Zij zijn kundig, bieden service en gaan voor
de gewenste kwaliteit en een optimaal resultaat.
Graag denken we met u mee om u de juiste machine voor uw situatie te kunnen adviseren!