Celli

 
Celli is fabrikant van landbouwmachines die in bijna 60 jaar van een bescheiden producent is uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van grondbewerking- en verzorgingsmachines. Celli heeft altijd synoniem gestaan voor kwaliteit, innovatie en voor een betrouwbare commerciële partner. Inmiddels bouwde Celli meer als 200.000 units, die werden geleverd in meer dan 45 exportlanden. De machines tonen hun kunnen onder de meest uiteenlopende bodemomstandigheden.  
Celli
Het assortiment bestaat momenteel uit 56 verschillende types machines geschikt voor tractoren van 15 tot 450 pk. De assemblage faciliteit in Forli, Italië beslaat 50.000 vierkante meter. Celli heeft drie dochterondernemingen: twee vestigingen in het buitenland en een productie-eenheid waar de eigen versnellingsbakken worden gefabriceerd. Celli SpA telt momenteel 130 medewerkers.Wie zijn wij?

Argi is Benelux importeur van Argo Tractors, Agricola zaaitechniek, Celli grondbewerking en Willemsen CCM molens.
Betrokkenheid, service en kwaliteit zijn de kernbegrippen van de organisatie. Werken vanuit de gebruikers van de machines.
Onze dealers zien wij als uiterst belangrijke schakel tussen u als klant en wij als importeur. Zij zijn kundig, bieden service en gaan voor
de gewenste kwaliteit en een optimaal resultaat.
Graag denken we met u mee om u de juiste machine voor uw situatie te kunnen adviseren!