Nieuws

.Volg ons ook op Facebook
Reageer ook op de leuke en spontane reacties via Facebook.

.Gaat u ook naar de Sima - 17-02-2017
Sima is de beurs om u zelf op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van landbouwmechanisatie. De merken McCormick en Landini pakken uit op de Sima. Ook zij zullen hun nieuwigheden tonen en hun visie laten zien op de huidige tractorenbouw. Medewerkers van Argi zullen op de beurs aanwezig zijn. Ook zij laten zich daar inspireren. Eventueel kunt u ze daar telefonisch bereiken. De Sima wordt gehouden in Parijs en duurt van 26 februari tot en met 2 maart.

.Argi verhuist en breid haar service uit - 01-09-2016
Graag brengen we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Argi. Er is de laatste tijd behoorlijk wat veranderd. Deze veranderingen zijn mede gebeurd voor de distributie van Landini, McCormick en Valpadana trekkers en onderdelen.
Maar ook zeker willen we de merken Agricola, Celli, Hortech en Willemsen volwaardig distribueren en servicen. Lees meer

.Argi op de beurs in Libramont - 08-07-2016
Argi staat met een uitgebreide selectie aan tractoren en werktuigen op de beurs in Labramont, België. Wij ontmoeten u graag op Stand 05-03. Kom de nieuwste generatie McCormick en Landini tractoren bekijken en maak kennis met interessante ontwikkelingen op Celli grondbewerkingstechniek.

.Import Argo Tractors definitief naar Argi Didam - 10-06-2016

Na lang overleg heeft Argo Tractors overeenstemming bereikt met Argi Didam om de distributie van de trekkermerken Mc Cormick, Landini en Valpadana voor de gehele Benelux te verzorgen. Argi nu een distributiebedrijf van voornamelijk landbouwwerktuigen. Ze is 2,5 jaar geleden opgericht door Gerard Zweers.
Argi is een compacte organisatie waar service en flexibiliteit de kernwaarden zijn.

 

.Argo Tractors maakt een range kwaliteits trekkers van 25 tot 300 PK. Argo Tractors heeft recent de productielocaties geherstructureerd en beschikt nu over 3 uiterst moderne productiefabrieken in Noord Italië. Er wordt gebruik gemaakt van een 100 tal zeer moderne en geavanceerde CNC productieplatformen en bewerkingsmachines om de componenten voor versnellingsbakken, achterbruggen en voorassen te maken. Voor de grootste series wordt gebruik gemaakt van powershift en vario-transmissies van ZF. De toegepaste motoren komen voornamelijk van FPT/NEF
De trekkers  worden op 5 productielijnen geassembleerd.

 

Voor de distributie van de Argo merken zal het team van Argi  op korte termijn uitgebreid worden met een aantal personen die verantwoordelijk worden voor service, voor de onderdelen verkoop en voor de verkoop van de trekkers.
Hier zijn nu vacatures voor.
De verkoop zal plaatsvinden via geautoriseerde dealers in iedere regio. Natuurlijk op een loyale manier ondersteund door Argi.

Argo Tractors en Argi verwachten op deze manier de verkoop en service van de trekkers in de Benelux in een positieve manier te waarborgen en streven naar een stijgende lijn van verkopen.

.Argi is klaar voor de Agritechnica - 30-10-2015
De medewerkers van Argi zullen de hele week op de AgriTechnica in Hannover aanwezig zijn

.Argi haalt Celli bioflash naar Nederland - 24-09-2015
Celli is al enige jaren actief met de ontwikkeling van de Bioflash zelfrijdende stomer. De machine is productierijp en wordt inmiddels verkocht. Binnenkort komt de Bioflash naar Nederland om op meerdere plaatsen te demonstreren.
Voor meer informatie bel even met Gerard Zweers, 06-53236180 en klik op de foto.

.Celli Ranger P 450 voor verre buren - 25-06-2015
De agrarische wereld heeft zijn contacten over de hele wereld. Toch goed als ze dan in Nederland komen vragen om te bemiddelen in exportprojecten. Zo zorgde Argi voor deze Celli hydraulisch opklapbare rotorkopeg van 4,50 meter. Deze paste het beste in het bouwplan van klant. De Ranger P is basic en sterk, kan worden uitgevoerd met snelwissel tanden en heeft dubbele beveiligingen met nokkenschakelkoppelingen. Kijk, daar kom je verder mee.
Dat deze machine de EU moest verlaten was voor Argi geen probleem.
N.B. Kijk ook eens naar de opklapconstructie van deze huifcombinatie.

.Hortech veldslaoogstmachine opgeleverd - 18-05-2015
Bij Baatje grondbewerking werd deze maand een nieuwe veldsla-oogstmachine ingezet. Hortech bouwde de machine en paste die aan naar de eisen en wensen van de klant. De machine heeft zijn eerste bunders er inmiddels op zitten. De machine heeft een capaciteit van m2 per dag/uur. In één werkgang wordt de sla gesneden, vertransporteerd en in bakken opgevangen.
Mooi schoon en uniforme resultaat.

.Frezen veelvuldig toegepast - 10-4-2015
Veel frezen en vooral grote frezen worden er verkocht. Graslandvernieuwing vanwege de muizenplaag is daar wel zo ongeveer de grootste reden van. Hydraulisch opklapbaar en grote werkbreedtes worden er gevraagd. Celli levert machines geschikt tot 450 PK. 
Argi levert ook overtop frezen. In één werkgang de oude zode onderwerken en de bovenlaag fijn, egaal en zaaiklaar neerleggen.

.Daarnaast levert Celli frezen met snelwisselmessen. Bij intensief gebruik en bij grond met verontreinigingen of boomstobben een hele mooie toepassing. Machines worden met succes ingezet.

.Zaaien - 15-03-2015
De Agricola zaaimachines zijn weer volop in bedrijf. Vele professionele bedrijven weten de voordelen van de precisie zaaimachine te waarderen. Ook dit voorjaar werden er weer vele nieuwe machines ingezet.
Opvallend is het veelvuldig toepassen van de granulaatstrooiers.
Hier de toepassing zoals loonbedrijf Klompe die op zijn hydraulisch opklapbare machine opbouwde. De voorraad bakken zijn geschikt voor de klik/bajonet containers.

.de Bergvredestraat - 3-11-2014
Inmiddels zijn we helemaal los in het pand aan de Bergvredestraat in Didam. Vrachtauto's rijden af en aan om machines en onderdelen af te leveren. Via Night Star express worden iedere nacht onderdelen naar onze klanten verstuurd. Het pand heeft binnen een nieuw verfje gekregen. Het is een mooi representatief geheel. Celli machines staan er geordend opgesteld. Wellicht mogen we ook u hier eens begroeten om kennis te maken met de door ons getoonde machines. De Bergvredestraat is heel eenvoudig te bereiken via de A18. Nog eenvoudiger is via het spoor, want we zitten pal tegenover het station.


Celli frees op kop - 27-02-2014
Eén van de meest populaire frezen van Celli is wel de Ergon 120. In de bollenstreken is de Ergon 120/155 in frontaanbouw een veel gevraagd werktuig. Bedden kunnen in een werkgang klaargemaakt worden. Celli heeft haar lijn frezen geschikt voor frontaanbouw verder uitgebreid. Frontwielen en/of sloffen zorgen voor een goede diepteregeling.

Wie zijn wij?

Argi is Benelux importeur van Argo Tractors, Agricola zaaitechniek, Celli grondbewerking en Willemsen CCM molens.
Betrokkenheid, service en kwaliteit zijn de kernbegrippen van de organisatie. Werken vanuit de gebruikers van de machines.
Onze dealers zien wij als uiterst belangrijke schakel tussen u als klant en wij als importeur. Zij zijn kundig, bieden service en gaan voor
de gewenste kwaliteit en een optimaal resultaat.
Graag denken we met u mee om u de juiste machine voor uw situatie te kunnen adviseren!