sigma4

De top van de SIGMA 4 frontladers. De nieuwste ontwikkeling die topprestaties, geavanceerde technologie en het grootste vermogen combineert met volledig uitgeruste apparatuur voor dagelijks professioneel gebruik.
Deze serie laders heeft een doordacht en fraai ontwerp voor de kracht en capaciteit die nodig is om de zwaarste taken van het landbouwwerk uit te voeren.

 Hydrauliek
Standaardkenmerken van de PLATINUM-serie zijn het GENIUS SYSTEM met dansonderdruking en het FLASH SYSTEEM met de hydraulische multi-connector.
De accessoires die op de laadarm zijn gemonteerd, zoals het GENIUS-SYSTEEM en de elektroventielen voor de 3e en 4e hydraulische functies, zitten beschermd dankzij plaatsing op de dwarsbalk, die het beschermt tegen mogelijke beschadigingen en/of slijtage.

 Boom gedeelte
Het boomgedeelte is gebouwd als mono-bloc systeem. Dat wil zeggen bestaande uit een enkele metalen plaat die alleen in het onderste gedeelte in profiel is gebogen en gelast om een solide structuur te vormen die tegelijkertijd robuust en ‘licht’ is, maar ook mooi afgewerkt.

 Volledig geïntegreerde slangen en kabels
Het nieuwe ontwerp met interne geleiding van hydraulische slangen en kabels zorgt voor volledige bescherming van deze componenten en een beter zicht voor de machinist. De ophoping van vuil en resten op de leidingen wordt voorkomen, maar tegelijkertijd is volledige toegankelijkheid gegarandeerd om het onderhoud te vergemakkelijken.

 Voorlader met mechanische parellel geleiding van het werktuig
* De aanbouw brackets waarop de lader gemonteerd is, lopen van de voorkant van de tractor tot de achterasassen.
* Het hydrauliek systeem sluit aan bij de specificaties van de tractor.

 Standaard uitrusting
* Twee dubbel werkende cilinders voor het heffen.
* Twee dubbel werkende cilinders voor het neigen van het werktuig.
* Snelle ontgrendeling –VELOTAK- tussen de lader en de tractor.
* EURO snelkoppeling van de werktuigen.
* Verstelbare afzetsteunen.
* Indicator voor de neigstand van het werktuig.
* GENIUS SYSTEM hydraulische demping als dansonderdrukker van de boom.
* FLASH SYSTEM Blok-connector om in één handomdraai alle hydraulische leidingen aan te koppelen.

Er is een Sigma4 voorlader voor vrijwel ieder trekkermerk. Ook voor die van u.